Despre Noi


Cine suntem noi?
Ne bucuram ca ati ajuns pe website-ul nostru, iar daca ne-ai parcurs deja portofoliul si vrei sa ne cunoasteti mai bine, aici sunt cateva lucruri despre noi:
Suntem o familie din 2008, iar din 2010 avem un baietel, Bogdan, care este cea mai mare realizare a noastra! Suntem fotografi de evenimente, foto-jurnalisti, eu cu o experienta in domeniu din 2013, iar Corina de la inceputul lui 2017. Iubim ceea ce facem, ne place sa creem povesti vizuale ale evenimentelor la care suntem fotografi. Ne place sa calatorim, sa vedem locuri noi, sa cunoastem oameni noi, drept urmare suntem disponibili atat in tara cat si in afara ei.
Eu am absolvit cursul de fotografie tinut de Scoala de Fotografie ArtImage, in 2013, ramanand de atunci membru activ al Asociatiei ArtImage, iar din 2016 sunt si lector in cadrul Scolii de Fotografie. Pe langa acest curs, am mai absolvit in 2015 un curs online de fotografie (Shaw Academy), iar in 2016 un curs tot online, de editare in Adobe Photoshop Lightroom (tot la Shaw Academy). Am inceput ca si fotograf secundar, colaborand cu fotografi din Cluj, iar in 2015 am facut pasul inainte, incepand pe cont propriu, dezvoltandu-ma prin munca, prin participare la diverse workshopuri de fotografie comerciala si de eveniment, prin carti de specialitate, prin urmarirea portofoliilor a diversi fotografi de nunta din afara Romaniei. Mai multe poti afla despre mine pe Facebook.
Corina a absolvit la randul ei 2 cursuri online de fotografie, ambele in 2016: ale Harvard University si Shaw Academy, iar din 2017 formam o echipa si in plan profesional, fotografiind cot la cot. In septembrie 2017 ne-am deschis si propriul studio de fotografie, unde facem fotografie de produs, fotografie de portret, sedinte foto tematice, diverse proiecte personale.
Stilul fotografic care ne reprezinta este Fotojurnalismul: ne place sa surprindem emotiile si momentele asa cum sunt ele, reale, neregizate. Facem fotografie din pasiune, nu o vedem ca si un business ci ca si un mod de viata, drept urmare am hotarat de la bun inceput ca ne vom dedica 100% doar unui eveniment pe weekend, deci nu vom contracta 2 evenimente majore intr-un weekend.
Daca iti place munca noastra si vrei sa fim noi cei care sa creem o poveste vizuala a evenimentului tau, sau daca pur si simplu vrei o sedinta foto sau vrei sa afli mai multe despre noi, te rog sa folosesti formularul de la sectiunea Contact!
(Ce este Fotojurnalismul? Nu are o definitie exacta asa ca incercam sa-l explicam asa cum il vedem noi:  Abordarea fotojurnalistica a unui eveniment presupune surprinderea povestii acelei zile, asa cum a fost ea, fara a interveni in desfasurarea ei. Noi documentam momentele zilei, de obicei fara regizari sau cadre planificate, cu instatanee si fotografii candide (“furate”), pastrand atmosfera si farmecul nuntii. Suntem activi in permanenta, iar datorita experientei stim sa anticipam momentele care vor urma, dar in acelasi timp suntem si discreti, ne miscam neobservati, drept pentru care reusim sa surprindem in fotografii emotiile reale, subiectii nostri nestiind ca sunt fotografiati. Iubim lumina naturala, dar cand este necesara folosirea blitului, il vom folosi. Ne place sa credem ca portofoliul nostru exemplifica visual ceea ce inseamna fotojurnalismul si va invitam sa-l rasfoiti in caz ca nu ati facut-o deja.)

Corina

Imi plac copiii foarte mult, motiv pentru care fotografia de familie, fie ca-i in studio, fie ca-i in afara lui, mi se potriveste de minune.
Sunt Scorpion, sunt vorbareata, curioasa, rabdatoare.
Imi place sa fotografiez, imi place sa explorez, sa socializez. Imi place sa fac planuri de viitor, sa organizez concediul sau diverse iesiri cand avem un weekend liber.

Fotograf Cluj, Fotograf de familie

Andrei

Sunt Taur, putin incapatanat :), sunt jumatatea mai tacuta a echipei, stau, observ si-mi pun creativitatea la bataie, stiind ca sunt completat de Corina. Iubesc sa calatoresc si sa fotografiez, muntele fiind locul unde imi place sa merg si sa ma reincarc. Imi place sa citesc. Imi place sa ascult muzica, mai ales cand editez fotografii, Depeche Mode fiind preferatii mei inca din clasa a IX-a (1989).

Fotograf Cluj, Fotograf nunta, Wedding Photographer
 
Something is wrong.
Instagram token error.
Load More