Contact


 

Stilul fotografic care ne reprezinta este Fotojurnalismul: ne place sa surprindem emotiile si momentele asa cum sunt ele, reale, neregizate.
Daca iti place munca noastra si vrei sa fim noi cei care sa creem o poveste vizuala a evenimentului tau, sau daca pur si simplu vrei o sedinta foto sau vrei sa afli mai multe despre noi, te rog sa folosesti formularul de mai jos.
Multumim!
(Ce este Fotojurnalismul?
Nu are o definitie exacta asa ca incercam sa-l explicam asa cum il vedem noi:  Abordarea fotojurnalistica a unui eveniment presupune surprinderea povestii acelei zile, asa cum a fost ea, fara a interveni in desfasurarea ei. Noi documentam momentele zilei, de obicei fara regizari sau cadre planificate, cu instatanee si fotografii candide (“furate”), pastrand atmosfera si farmecul nuntii. Suntem activi in permanenta, iar datorita experientei stim sa anticipam momentele care vor urma, dar in acelasi timp suntem si discreti, ne miscam neobservati, drept pentru care reusim sa surprindem in fotografii emotiile reale, subiectii nostrii nestiind ca sunt fotografiati. Iubim lumina naturala, dar cand este necesara folosirea blitului, il vom folosi. Ne place sa credem ca portofoliul nostru exemplifica visual ceea ce inseamna fotojurnalismul si va invitam sa-l rasfoiti in caz ca nu ati facut-o deja.)

Numele tau: (Obligatoriu)

Adresa ta de e-mail: (Obligatoriu). Va rog sa verificati daca ati introdus adresa corect, altfel nu voi aveam cum sa va raspund.

Subiect: (Obligatoriu)

Mesajul tau: (Obligatoriu)

Orice date personale oferite de voi rămân în proprietatea noastra. Ele nu vor fi oferite altor terti.